Bag facaden

Hos Skanderborg Bilcentrum A/S forhandler vi nogle af markedets mest populære mærker, nemlig Suzuki, Renault og det helt nye Dacia som er søster mærke til Renault. I 2013 endte vi salgsmæssigt i toppen som en af de bedst sælgende Suzuki forhandlere og satser på at tage titlen som årets Suzuki forhandler igen i år. 2013 var også året hvor Renault igen kom til Skanderborg. Vi endte dog også med at sælge så mange Renault at vi blandede os helt i toppen. Faktisk endte vi med at have den højeste Renault markedsandel i forhold til alle andre forhandlere og deres distrikter.

Vi sælger ikke kun lokalt men har mange kunder fra hele landet. Det skyldes bl.a. vores gode service samt rådgivning hvilket gør at kunderne vender trofast tilbage gang på gang, samt at vi konstant arbejder på nye tiltag, tilbud og rabatter. Vi er altid til at handle med uanset om det drejer sig om ny eller brugt bil. Vi er yderst kompetente og står altid klar med råd og vejledning hvis du overvejer, at købe ny eller brugt bil.

Vi er også altid med på en uforpligtende bilsnak. Hos Skanderborg Bilcentrum sætter vi altid kunden i centrum. I fællesskab med kunden finder vi præcis den bil der matcher kundens kriterier.

Skanderborg Bilcentrum A/S ejes i dag af Jens Dalsgaard som er søn af Steffen Dalsgaard og tredje generation i familie firmaet samt Keld Henriksen, som har været aktiv i firmaet siden 1996.

Hos Skanderborg Bilcentrum er vi stolte af, at kunne kalde os årets Suzuki forhandler gennem de sidste 4 år, årets mest ekstraordinære kundeservice 2013,årets højdespringer 2014 og Årets Renault forhandler 2017 kåret af Renault.

Spørg altid os inden du handler - det betaler sig